JD Productions heeft een nieuwe naam: KLIK3 internetbureau

Door 1 november 2017 Nieuws Geen reacties

We hebben iets te vieren! Vanaf nu gaan we door het leven als KLIK3 internetbureau. Na ruim tien jaar was het tijd om afstand te doen van de naam “JD Productions” en te kiezen voor een nieuwe naam en een geheel nieuwe huisstijl.

KLIK3 internetbureau bedenkt, ontwikkeld en beheert professionele WordPress websites en webwinkels. Een bekende (onofficiële) internetregel is dat alle pagina’s op een website binnen 3 klikken bereikbaar moeten zijn. In de praktijk gaat dit niet altijd op, maar hiermee geven we wel aan dat we altijd een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website willen ontwikkelen.

Contactgegevens KLIK3 internetbureau

Burg. van Poppelstraat 112
5126 VG, Gilze

E-mail: info@klik3.nl
Website: klik3.nl
Telefoon: 0161 71 2045
Livechat: *klik*

Mocht je per ongeluk toch een e-mail sturen naar een oud e-mailadres, dan wordt deze automatisch doorgestuurd 😉