Nieuwsbrieven versturen met e-mailmarketing

Ook na het bezoek aan uw website wilt u betrokken blijven bij uw klanten. Bekende voorbeelden van e-mailmarketing is de maandelijkse nieuwsbrief van webwinkels met daarin nieuwe acties of interessante blogposts. Maar u kunt ook gebruik maken van e-mailmarketing om uw klanten net dat laatste zetje in de rug te geven. Bijvoorbeeld wanneer ze halverwege het bestelproces zijn afgehaakt, kunt u automatisch een e-mail sturen dat het bestelproces nog niet is voltooid.

E-mailmarketing

Lage kosten. Efficiënt. Doelgericht. Eenvoudig te meten. De voordelen van e-mailmarketing ten opzichte van traditionele mailingcampagnes zijn talrijk. Zo bespaart u al snel veel geld op portokosten. De lage verzendkosten maken het bovendien gemakkelijk om meerdere e-mail marketing campagnes tegelijk of na elkaar op te starten. De snelheid waarmee uw e-mail aankomt is natuurlijk al niet te vergelijken met die van standaard mailings.

Optimaal rendement met e-mailmarketing

E-mail marketing heeft als marketinginstrument reeds bewezen uitermate effectief te zijn in de benadering van een of meerdere specifieke doelgroepen. Het rendement dat e-mail marketing oplevert, vertaalt zich onder meer in “conversieverhoging”, het toenemend aantal klanten dat als gevolg van uw boodschap op uw website terechtkomt. Onze marketingsoftware stelt u in staat om doeltreffend en onderscheidend te zijn als het gaat om het onder de aandacht brengen van uw product of dienst.

Gebruiksvriendelijke nieuwsbrief software

Met onze gebruiksvriendelijke software verstuurt u professionele mailings in uw eigen huisstijl. U kunt onze mailing dienst gratis proberen.

Meer klanten met e-mailmarketing

E-mail marketing vergroot uw klantbereik. Bovendien heeft u door een enkele muisklik direct toegang tot de meest actuele klantstatistieken. U kunt direct aan de slag om uw omzet en naamsbekendheid te vergroten! Graag gaan we een keer met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bekijken. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zelf uw email nieuwsbrief versturen Mailchimp

Snel professioneel en eenvoudig!

Met email nieuwsbrieven of actiematige emailings bereikt u effectiever en tegen lagere kosten uw doelgroepen. Maar alleen met de juiste aanpak en tools. Kies daarom voor MailChimp, de betaalbare oplossing voor het verzenden van uw email nieuwsbrief.

Waarom zou u kiezen voor MailChimp?

 • Gratis nieuwsbrieven versturen (tot 12.000 per maand)
 • Gebruiksvriendelijke beheeromgeving
 • Eenvoudig adressen en lijsten beheren
 • Automatisch online HTML voorbeeld
 • Intergratie met social media en WordPress
 • Veilig en snel platform
 • Uitgebreide statistieken
 • Integratie Google Analytics
 • Campagnes met elkaar vergelijken
 • PDF Exportfuntie
 • Maatwerk themes