Interactieve Flash/HTML5 online magazines voor desktop & tablet

U heeft een mooie brochure, magazine of catalogus laten maken voor uw bedrijf, maar u wilt ook dat mensen via uw website het document kunnen bekijken? Dan kan een online magazine voor u een uitstekende oplossing zijn. Het biedt een creatieve en innovatieve oplossing voor vele publicaties. Doordat wij naast Flash ook gebruik maken van HTML5, is uw magazine op ieder apparaat te bekijken.

Waarom een online magazine?

Door uw publicaties online weer te geven verspreidt u uw informatie zeer snel en behaald u een groter bereik. Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig zoeken in uw catalogus en kan deze geindexeerd worden door zoekmachines.

Een online magazine biedt vele mogelijkheden waarmee u bedrijf of product kunt promoten. De verspreiding van uw online magazine kan bijvoorbeeld in combinatie met onze nieuwsbrieven software.

Hoe werkt het?

Wij converteren uw PDF, Word of Excel bestand naar een ‘bladerbaar’ magazine. Wij sturen u het resultaat terug of plaatsen dit voor u online. Wij kunnen ook een .exe-bestand voor u maken, zodat u het magazine eenvoudig vanaf een CD of USB stick kunt opstarten.

Wat kost een online magazine?

Online magazines zijn er in alle soorten en maten. Vandaar dat het lastig is om een exacte prijs te kunnen geven. De prijs voor een online magazine start bij 95 euro. Ook kunnen wij maatwerk oplossingen maken en deze software integreren in uw applicatie.

Bekijk een demo

Klik op onderstaande afbeelding om een demo te bekijken.

magazine2014