Websites ontwikkelen

Websites bouwen, dat is kort gezegd wat wij doen. Al sinds 2007 maken wij opvallende, doeltreffende websites met een ideale balans tussen design en techniek, voor klanten die online meer succes willen behalen! Meetbaar online rendement, wat zich kan uiten in hogere omzet, lagere kosten of een hogere klanttevredenheid.

Onze diensten

JD Productions werkt zowel voor het MKB als voor grote bedrijven in binnen en buitenland. Behalve voor onze eigen klanten werken wij ook voor verschillende ontwerpburo’s uit de regio.

Wanneer u een nieuwe website laat bouwen, dan is het prettig om samen te werken met een ervaren en betrouwbare partij. Dit is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet. Doordat wij in kleine teams werken, blijven de lijntjes zeer kort.

Diensten

Advies en strategie

Wat moet er bereikt worden met uw nieuwe website? Welke weg slaan we in? Het is belangrijk om vooraf een duidelijk plan te hebben waarin uw online doelen worden vastgesteld.

Webdesign

Het uiterlijk van een website is van groot belang. Gemiddeld beoordelen bezoekers in 2 tot 5 seconden of een website er leuk, betrouwbaar of waardevol uit ziet. Een goed en aantrekkelijk webdesign van uw website zal ervoor zorgen dat bezoekers minder snel uw website verlaten.

Responsive ontwerp

Bij de ontwikkeling van uw website denken we natuurlijk ook aan een steeds belangrijker wordende groep: mobiele gebruikers. Mobiele gebruikers stellen andere eisen aan uw website, wij komen die tegemoet middels een responsive website.

WordPress

Met WordPress kunt u zonder technische kennis uw eigen professionele website of webwinkel beheren. Is WordPress geschikt als CMS voor uw website? Dat bekijken we graag met u samen!

Webwinkels

Als ondernemer van nu herkent u het nut en de noodzaak van een eigen webwinkel. Jdproductions bouwt webshops (B2C en B2B) en andere e-commerce oplossingen veelal gebaseerd op WordPress in combinatie met WooCommerce.

Zoekmachine optimalisatie

Het is algemeen bekend dat verreweg de meeste gebruikers van zoekmachines niet verder kijken dan de eerste resultatenpagina. Staat u op deze eerste pagina?

Nieuwsbrieven

Communicatie via e-mail marketing met uw doelgroep levert meetbare resultaten op tegen zeer lage kosten. Wij maken gebruik van zowel MailChimp als onze eigen Createmail software.

Social Media

Hoe communiceert u met uw doelgroep? De mogelijkheden van social media zijn vandaag de dag eindeloos. Alle media zijn eenvoudig met elkaar te integreren zodat het u makkelijk gemaakt wordt om op een voordelige manier snel en effectief te communiceren.

Onderhoud en hosting

Wij zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent en geen omkijken meer heeft naar uw website. Wij updaten je website en grijpen in wanneer er iets mis gaat. Uw website wordt 24/7 gemonitord. Daarnaast beschikken wij over één van de snelste hostingplatformen in Nederland zodat uw website snel en veilig is.

Maatwerk ontwikkeling

Open source is niet het antwoord op alle online vraagstukken. Wij bouwen maatwerk webapplicaties op basis van het Laravel PHP framework. Dit systeem is jarenlang de basis geweest van ons eigen CMS en is zeer flexibel.

Online magazine

U heeft een mooie brochure, magazine of catalogus laten maken voor uw bedrijf, maar u wilt ook dat mensen via uw website het document kunnen bekijken? Dan kan een online magazine voor u een uitstekende oplossing zijn. Het biedt een creatieve en innovatieve oplossing voor vele publicaties.

Narrowcasting

Het laatste nieuws, het weer, foto’s, uw bedrijfsinformatie, eventuele partners of sponsoren netjes presenteren op kantoor of in uw kantine? Weg met die powerpoint en maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke presentatiesoftware.