Website advies en strategie

Voordat we kunnen beginnen met het ontwikkelen van uw website is het belangrijk dat er een goede online strategie bepaald wordt. Wat moet er worden bereikt met de nieuwe website? Welke weg slaan we in? Wij nodigen u graag uit voor een goed gesprek.

Meer informatie of advies nodig?

Neem contact met ons op

Online doelen bepalen

Een van de eerste vragen die opkomen wanneer we een online strategie gaan bepalen, wat zijn uw online doelen? Doelen stellen die met de content bereikt moet worden, het is geen gemakkelijke opgave. Wat is uw doelgroep en hoe gaan we die bereiken? Social media is geweldig maar als je doelgroep hier niet zit is dit een verkeerde keuze. Middels een doelgroepanalyse kijken we of er voldoende potentiële klanten zijn voor uw dienst / product en hoe blijft u de concurrentie een stapje voor?

Conceptontwikkeling

Vanuit de zorgvuldig gekozen strategie zullen een groot aantal ideeën voortvloeien. Door kritisch naar deze ideeën te kijken en de goede ideeën te vertalen naar tastbare voorbeelden kunnen we concepten ontwikkelen. Deze concepten zullen de basis vormen van de te ontwikkelen internet oplossing.