Waarom is webdesign belangrijk?

Het uiterlijk van een website is van groot belang. Gemiddeld beoordelen bezoekers in 2 tot 5 seconden of een website er leuk, betrouwbaar of waardevol uit ziet. De meeste bezoekers die wegklikken van een website doen dit in die eerste 5 seconden dat ze de website zien. Een goed en aantrekkelijk webdesign van uw website zal ervoor zorgen dat bezoekers minder snel uw website verlaten.

Responsive webdesign

Wij ontwerpen aantrekkelijke websites met een goede balans tussen uiterlijk en techniek en zorgen dat uw inhoud goed tot zijn recht komt. Dit geldt natuurlijk ook voor mobiele apparaten. Steeds meer mensen maken gebruik van het mobiele internet en ook zoekmachines zullen websites belonen wanneer ze geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Een goed responsive webdesign is dus van groot belang. Wij zorgen er daarom voor dat alle ontwerpen/webdesigns die hier de deur uitgaan zo zijn gebouwd dat het niet uitmaakt of je deze bekijkt op een tablet, mobiel of desktop.

Maatwerk webdesign vs. website templates

Een maatwerk webdesign sluit helemaal aan bij uw wensen en uw doelgroep, maar in sommige gevallen kan een website template ook een prima oplossing bieden. Door een kant en klare webdesigns (PSD’s) of HTML template in te kopen, kan de ontwikkeltijd van uw website flink verkort worden. Deze HTML templates kunnen vervolgens omgebouwd worden tot WordPress sjabloon.