E-commerce

Vanuit de luie stoel winkelen, op een zelfgekozen tijdstip. Net als professionele afnemers raakt ook de huidige consument steeds meer en beter vertrouwd met de voordelen van online winkelen. Hoewel de 24-uurs economie nog niet altijd zichtbaar is in het straatbeeld, wilt u als ondernemer wel altijd voor uw klanten klaarstaan. Met onze WooCommerce e-commerce oplossingen staat u met uw webshop midden in de markt van nu.

WooCommerce webwinkels

WooCommerce is een een webshop plugin voor WordPress.  Kenmerkend aan dit pakket is de hoge gebruiksvriendelijkheid en de uitbreid-mogelijkheden. WooCommerce is Magento inmiddels voorbij gegaan als populairste open source e-commerce oplossing. Omdat iedere situatie anders is, vereist ieder project een individuele aanpak.

Voor realisatie van de meeste e-commerce projecten maken wij gebruik van WooCommerce, maar in sommige gevallen is het beter om te kiezen voor het krachtigere Magento e-commerce. Graag kijken we samen met u door het inzetten van internet marketing, hoe uw webshop gevonden kan worden door zoekmachines.

Spreek uw doelgroep aan

Maatschappelijke en demografische veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Wij brengen de verschillende doelgroepen in kaart, zodat u uw webshop aanbod nauwkeurig op de vragen van de markt kunt afstemmen. Ook door middel van interactieonderzoek proberen we tot een zo hoog mogelijke conversie te komen. De e-commerce oplossingen die wij bieden stellen u in staat om met uw webwinkel eenvoudig de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken. Zo haalt u het beste uit uw eigen, unieke bedrijfsconcept zodat u altijd en overal kunt inspelen op elke actuele klantwens, hoe verschillend ook.

E-commerce voor de ondernemer van nu

Altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. Veilig en efficiënt(er) uw voorraad beheren. In een handomdraai alle verkoopstatistieken paraat hebben. Als ondernemer van nu herkent u het nut en de noodzaak van een eigen webwinkel. Wilt u ook graag uw klanten nog sneller en nauwkeuriger bedienen, neem dan gerust contact met op JD-Productions voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden. Of vraag een demoversie van onze software aan en leg vandaag nog de basis voor eigentijds ondernemerschap!