Waarom een WordPress website?

Iedere ondernemer weet: tijd is geld. Dus u wilt snel en simpel uw teksten op uw website kunnen invoeren en aanpassen. Een goede website kan daarom ook niet meer zonder content management systeem (CMS). Met WordPress heeft u het beheer van pagina’s, afbeeldingen, teksten en formulieren op uw website in eigen hand.

Meer informatie of advies nodig?

Neem contact met ons op

Voordelen van WordPress

Direct en eenvoudig uw WordPress website bijwerken

Zonder over specifieke kennis te hoeven beschikken, werkt u direct en eenvoudig aan de inhoud van uw website.WordPress stelt u in staat in een handomdraai uw website voor alle soorten informatie up-to-date maakt. Of het nu gaat om het werken met teksten, foto’s, filmpjes, etc. WordPress is inzetbaar voor vrijwel iedere website.

Uw website sneller en beter vindbaar dankzij WordPress

Naast de gebruiksvriendelijkheid en de efficiëntie van direct en economisch webbeheer, biedt WordPress ook grote voordelen als het gaat om de vindbaarheid van uw website. De software maakt, dat uw website nog sneller door zoekmachines wordt gevonden. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze content management dienst voor uw website? Vraag dan gerust een gratis demo aan.

Extra WordPress functies en maatwerk

De kracht van WordPress is ook de grote achterliggende community met vele beschikbare plugins en functionaliteiten die aan uw WordPress website toegevoegd kunnen worden. Mochten de door u gewenste functionaliteit niet voor ogen zijn, dan kunnen wij die ook op maat voor u inbouwen. JD-Productions werkt met ervaren WordPress developers.

Oplevering en nazorg van uw WordPress website

JD-Productions ontwikkelt haar WordPress websites opeen beveiligde testomgeving, zodat u de vorderingen van uw website nauwlettend in de gaten kunt houden. Wanneer uw website gereed is plaatsen wij deze op ons zeer snelle Cloud SSD hostingplatform. We geven u een training en houden uw WordPress website voor u up to date. Elke maand controleren wij of er nieuwe updates zijn voor WordPress en deze worden (veilig) door ons voor u geïnstalleerd.

Andere (open source) oplossingen

WordPress is niet op ieder vraagstuk de geschikte oplossing. Naast WordPress hebben wij veel ervaring met andere open source platformen zoals Joomla of kunnen wij ons eigen Smart Sitemanager framework inzetten dat uitermate geschikt is voor complete maatwerk oplossingen.

Wij bespreken graag met u de voor- en nadelen van een open source oplossing en geven een passend advies.