Haal meer uit uw website met S.E.O., conversie optimalisatie en Google AdWords

JD-Productions zorgt er voor dat uw website beter gevonden wordt en dat uw website beter zal converteren.

Zoekmachine optimalisatie

Het is algemeen bekend dat een hoge ranking in zoekmachines voor meer bezoekers zorgen. Op welke positie staat u in de (organische) zoekresultaten met uw website en welke zoektermen worden hierbij gebruikt? Welke diensten, producten zijn binnen uw bedrijf van belang? Niet alle bezoekers maken gebruik van dezelfde zoektermen.  U wilt op deze termen beter scoren dan op andere producten? Wij kunnen u helpen en maken uw website vindbaar op de voor u belangrijkste zoektermen.

Google Adwords

In Nederland maakt ongeveer 95% van de internetgebruikers gebruik van Google, van deze groep klikt 33% op Adwords advertenties. Door Google Adwords (en evt. ook het Google Display Network) in te zetten kunt u meer gerichte bezoekers op uw website krijgen (betaalde zoekresultaten). Onze gecertificeerde Adwords specialisten bouwen resultaat gerichte Adwords campagnes die meetbaar resultaat opleveren en het maximale uit uw marketing budget halen.

Online marketing advies

Het opbouwen van naamsbekendheid, het vergroten van uw klantenkring of van uw omzet. In het palet van marketinginstrumenten vormt online marketing een niet meer weg te denken onderdeel.

Hoe krijgt u meer bezoekers online? Waar zoeken ze naar op uw website? Is uw website zelf wel goed vindbaar via zoekmachines en waar zit uw doelgroep? Zoveel markten, zoveel marketingtechnieken. Graag gaan wij dan ook met u in gesprek om te kijken welke strategie en marketinginstrumenten het beste passen bij uw product of dienst! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Conversie optimalisatie

Uw website wordt netjes weergegeven in zoekmachines (via organisch of betaalde zoekresultaten), maar treffen de bezoekers op uw website ook aan wat ze verwachten? Vaak haken klanten op de eerste pagina al af, omdat ze niet direct kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn (bounce ratio). Doordat wij Google Analytics statistieken inzichtelijk maken kunt u eenvoudig zijn waar uw bezoekers blijven steken en waar de knelpunten liggen. Samen met u gaan wij deze problemen te lijf door de conversie te verhogen en uw omzet te laten stijgen.